INTRODUKSJONSTFK.NO
Invitasjon
Program
Påmeldte

Sør-Trøndelag fylkesbibliotek inviterer til 2-dagers kurs i bokprat og formidling 3. - 4. juni.

På dette kurset lærer du ulike metoder for å bli en bedre bokprater/formidler, blant annet ved å ha fokus på pust, stemme, diksjon og kroppsspråk. Videre jobbes det med hva det vil si rent mentalt å være i en presentasjonssituasjon. Hvordan setter man sammen presentasjonen sin, hva skal være med, hvilken form og hvilket innhold skal det ha, og ikke minst - hvem er publikum?

Mål for kurset: Deltakerne skal bli bedre formidlere, både i forhold til hvordan de framstår og i forhold til innholdet i det de formidler.

Alle deltakerne bør ha med seg en liten presentasjon til bruk på kurset. Dette kan være et foredrag, evt. supplert med power-point om ønskelig, formidling av ei bok eller annet. Det er et poeng at deltakerne bruker noe som gjenspeiler den situasjonen de selv ofte står i, og deltakerne bestemmer selv hva de skal formidle og hvordan. Materialet kan gjerne være noe de har brukt tidligere, og presentasjonen evalueres i løpet av kurset. Kursholder kommer med mer informasjon om dette til den enkelte påmeldte etter hvert.

Foreleser: Else Barratt-Due. Hun har hatt flere kurs for bibliotekansatte, men dette kurset passer også for "folk flest" som ønsker å bli mer profesjonelle på formidling av informasjon eller tekst. På www.tellthestory.no finner dere mer informasjon om foreleseren, og også referanser fra tidligere kursarrangører.

Tid og sted: Torsdag 3. juni kl 9.30 - 17.30 og fredag 4. juni fra 9-16, fylkesbiblioteket, Peter Egges plass 1.

Påmelding innen 26. mai.

Pris for kurset inkl. lunsj: kr 1600.-
FAKTAINFORMASJON
Start: 03.06.2010 kl. 09:00Slutt:04.06.2010 kl. 16:00
Pris:1600Sted: Peter Egges plass 1, 4.etg.
Arrangør: Sør-Trøndelag fylkesbibliotekKontakt: Hildegunn Hestnes (hildegunn.hestnes@stfk.no)
Påmeldingsfrist:26.05.2010
Arrangementer:

eventWeb 2.0